ARTIST'S GALLERY

Twiss, Residential - 2014

"I had so many wishes for a dream house. I conveyed these to Matt and Stu and from the first draft plan I had confidence my dreams were being turned into reality."

"W2 were very professional, extremely creative, kept to the budget and great people to take the journey with. Thank you all so much"


Cathryn Twiss - Client

A long spine wall connects the three bedrooms, artists studio and open plan living area of this home through a gallery connecting a series of pavilions interspersed with outdoor living spaces.

The large windows from each room open up and provide not only a profusion of light, but also access to the private courtyards, and intimate garden spaces giving the chance for reflection and inspiration for this artist's residence.

Complete 2014 - GB Construction